headfoto

headfoto

Over Onsnwauto2

 

Taxi Torres is al jaren een begrip in de regio Gouda. Bij Taxi Torres houden wij ons dagelijks bezig met alle vormen van personenvervoer.

Van een taxi tot een dubbeldekker touringcar , bij Taxi Torres kunnnen wij het verzorgen.

 

Taxi Torres heeft reeds vele jaren ervaring in personen vervoer, hierdoor bent u verzekerd van comfortabel, veilig en snel vervoer naar uw plaats van bestemming.

 

Wij vinden een hoge klanttevredenheid erg belangrijk. Elke klant heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Onze klantvriendelijke chauffeurs zullen hier zoveel mogelijk aan doen. Naast dit, zijn ze ook in bezit van alle wettelijk vereiste personenvervoer documenten.

 

Onze chauffeurs en nette auto's zijn voor ons, maar ook voor u, een visitekaartje. Daarom werken wij geheel volgens wettelijke geldende regels en hanteren wij een snelle goede voorrijdservice en duidelijke (prijs)afspraken. Onze tarieven zijn markt conform.

 

Taxi Torres is in het bezit van een mobiel pinapparaat. Dit geeft u de mogelijkheid om te betalen met uw creditkaart of pinpas. Wilt u gebruik maken van deze service? Dat is geen probleem, geef dit aan bij uw reservering.

 

Taxi Torres wenst u alvast een prettige rit.

Taxi Centrale Torres/ Groene Hart

 

CONTACT
Nijverheidsstraat 14-B
2802 AL Gouda
Routebeschrijving
T 0182 - 52 55 55    
info@taxitorres.nl